joi, 23 octombrie 2014

Teapa

Iata ca mi-am luat o teapa de la o "colega", (cu care am colaborat foarte bine de atatea ori, de aceea si scriu atat de tarziu, am asteptat si asteptat) i-am trimis banii in avans pe 27 IULIE si nici pana astazi nu mi-am primit produsele! Si nici banii inapoi. Ba ca a nascut al patrulea copil, ba ca nu gaseste menajera lucrurile, ba ca draga ei cumnata nu a ajuns la posta, ultimul ei mail, din 12 septembrie ma anunta ca va merge sa imi puna banii in cont. De atunci niciun semn si si-a inchis si blogul (sau nu mai am eu acces la el)

Draga doamna cu aere de Paris, cu ce scoli de design pretinzi ca ai facut tu pe acolo, toate-s degeaba daca nu ai cei 7 ani de acasa!

Rusine!


2 comentarii:

  1. Si de ce nu spui cine e ca sa stim si noi, celelalte posesoare de bloguri? E clar ca dupa 1 luna si ceva nu mai trimit nici banii, nici hainele...

    RăspundețiȘtergere
  2. Draga mea, multa vreme am avut-o pe lista neagra pe aceasta alienata, pentru ca, sincera sa fiu, nu cred ca e in toate mintile aceasta femeie. Si atunci a avut blogul inchis o vreme datorita mie, apoi a revenit. Mi-a trimis niste carpe la pret de haine aproape noi, plus povestile 'frantuzesti' si cumnata, si copiii...am facut poze si am postat pe blogul meu pentru ca m-am infuriat.

    RăspundețiȘtergere